Van élet az élet után...

Amikor egy filmet nézve találkozol szembe hétköznapi vagy egyáltalán nem hétköznapi történetekkel, akkor elgondolkozol egy pár percre, utána minden megy tovább. Mi a teendő akkor, ha az életed rosszabbul kezd alakulni mint egy brazil szappanopera, amolyan sírós-nevetősen? Nos túléljük és leírjuk... :-)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

nem tervezett szabadság

2007.01.10. 22:13 | szinglimama | Szólj hozzá!

Mivel tegnap kiderült, hogy ma nem lesz ovi (alkotó nap = értekezletek) miatt, szabin voltam és Rékáztam.

Délelőtt végre visszekerült a konyhaszekrényem a helyére, most úgy érzem, hogy keringőzni lehetne a konyhámban! Ebéd után kiügettünk a vonatos játszóra, utána pedig elmentünk fodrászhoz és levágattam a Réka haját, hogy ne legyen gond az uszodás hajszárítással.

Utána még visszanéztünk a játszóra és utána haza, mert jött hozzánk a Livike egy kis megőrzésre, Tesóméknak volt vmi megbeszélése és nem tudták hírtelen "eladni" a gyereket. szóval megint úgy néztem ki, mint egy 2 gyerekes anyuka, kezd összecsiszolódni a két lányzó, már egész jól elvannak együtt.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinglimama.blog.hu/api/trackback/id/tr8927610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása