Van élet az élet után...

Amikor egy filmet nézve találkozol szembe hétköznapi vagy egyáltalán nem hétköznapi történetekkel, akkor elgondolkozol egy pár percre, utána minden megy tovább. Mi a teendő akkor, ha az életed rosszabbul kezd alakulni mint egy brazil szappanopera, amolyan sírós-nevetősen? Nos túléljük és leírjuk... :-)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

wind of change

2007.01.08. 09:10 | szinglimama | Szólj hozzá!

Nem sokat aludtam éjszaka, nagyon izgulok az új ovi miatt... Kiscsaj egész simán kelt hajnalban, attól féltem, hogy rosszabb lesz a helyzet, de az első akadály legyűrve. Exem reggel időben ideért, így viszonylag nyugodt tempóban és időben landoltunk az új oviban.

Az igazgatónő fogadott minket, és megmutatott mindent, a Kiscsaj ovónője még nem volt bent, csak a másik csoportéval találkoztunk, szimpatikus volt mindenki. A csoportban most 9-en vannak, ebből 3 lány, ez biztos tetszeni fog a Rékusnak. Viszont van 2 kisfiú, akik elég problémásnak tűnnek, remélem, ez nem fog rosszul hatni rá.

Gombócban van a gyomrom, félek most ettől a váltástól, nem elég, hogy elköltözött az apja, most a hőn szeretett ovijából is elhoztam, nem fogja látni nagy szerelmét, a Milánt sem. Az eszemmel tudom, hogy jól tettem, mert szüksége van azokra a fejlesztésekre, amiket itt mind megkap majd, de sajnálom, hogy kirángattam a megszokott és szeretett környezetéből.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinglimama.blog.hu/api/trackback/id/tr6526957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: új ovi
süti beállítások módosítása