Van élet az élet után...

Amikor egy filmet nézve találkozol szembe hétköznapi vagy egyáltalán nem hétköznapi történetekkel, akkor elgondolkozol egy pár percre, utána minden megy tovább. Mi a teendő akkor, ha az életed rosszabbul kezd alakulni mint egy brazil szappanopera, amolyan sírós-nevetősen? Nos túléljük és leírjuk... :-)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Katica mérgezés

2007.01.07. 23:00 | szinglimama | Szólj hozzá!

Ráment néhány órám a katicázásra... az ovi kérésére minden ruhába valahogy be kell illeszteni a beazonosítható feliratot vagy jelet. A nagy ruhákkal még OK, de egy bugyicimkére nem tudom, hogy lehetne ezeket az infókat ráilleszteni. Gyerekkoromban Svédországból kaptunk névre szóló cimkéket, amiket az anyukám bevarrt minden ruhámba, de akármennyire is keresem, nem találok semmi olyan céget, amelyik 1000-nél kevesebb darabot is bevállal, és még azt sem tudom, hogy mennyiért?!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinglimama.blog.hu/api/trackback/id/tr8526908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: ovi ruhacimke katica
süti beállítások módosítása